Ιδρύθηκε το 2014 ως κύρια ανάγκη έκφρασης να παρουσιαστεί κάτι νέο και σύγχρονο στα καθιστικά της χώρας μας. Επενδύει σε μια πολύχρονη και ουσιαστική εμπειρία με μεράκι ανθρώπων που αποτυπώνουν επί σειρά ετών την δημιουργική δράση τους στον χώρο της παραγωγής, της υλοποίησής και του σχεδιασμού καλαίσθητων ιδεών. Αποτελεί την φυσική εξέλιξη τεχνιτών με αναζητήσεις που για πολλά χρόνια συμμετείχαν σε γνωστές εταιρείες, στηv κατασκευή καθιστικού στην χώρα μας και ενσωματώνει όλη αυτή τη γόνιμη εμπειρία στην καθημερινή δράση τους.

H φιλοσοφία μας

Εμπεριέχει μια νέα αντίληψη ,σύγχρονη, μοντέρνα. Στηρίζεται ωστόσο και στις διαχρονικές παραδοσιακές αξίες του Ελληνικού πολιτισμού.

Την ζεστασιά του λαού μας, την φιλοξενία, την ποιότητα , την ξεχωριστή αισθητική , την εργονομία. Πιστεύει στο σεβασμό του τελικού καταναλωτή ,του τελικού αποδέκτη που επιλέγει έπιπλα moderni στο σπιτικό του και προτείνει αισθητικές και λειτουργικές λύσεις που να ανταποκρίνονται με πολύ πιο γενναιόδωρο τρόπο στις προσδοκίες του πελάτη από ότι θα ανέμενε ο ίδιος, καθιστώντας την εταιρεία best value for money.

Κάτι διαφορετικό στον τρόπο παραγωγής

Η παραγωγή μας υλοποιείται κατά 90% με κάθετη οργάνωση για να επιτύχει άριστο αποτέλεσμα.

Βασική διαφορά από την κατασκευή άλλων σαλονιών ο σκελετός είναι μεταλλικός, διαιρούμενος, βιδωμένος και προσφέρει στην κατασκευή μια νέα μοντέρνα θεώρηση των πραγμάτων.

Διασφαλίζει αντοχή ,τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα, εξαιρετικό κάθισμα, μεγάλη διάρκεια ζωής. Σκελετοί προστατευμένοι από υγρασία που δεν επηρεάζονται τα μασίφ τμήματα τους από την υγρασία και δεν σκεβρώνουν . Δεν περιλαμβάνουν επίσης επιβλαβείς για την υγεία κόλες που πιθανόν να υπάρχουν σε συνδεσμολογία του ξύλου καθιστώντας τον σκελετό αυτό οικολογικό. Επιπροσθέτως δεν δημιουργούν τριγμούς. Το σκελετοποιείο μας θυμίζει μηχανουργείο συγκολλήσεων και άρμοσης μετάλλων με κύρια κατεύθυνση την ποιότητα παραγωγής. Είναι ο μοναδικός σκελετός που με καθορισμένη επεξεργασία γαλβανίσματος παρουσιάζει υδροφοβική συμπεριφορά σε εξωτερικούς χώρους προσφέροντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής ακόμη και δίπλα στη θάλασσα.

Για αυτούς τος λόγους παρέχει εγγύηση στην σκελετοποία και στην αντοχή τους εφ όρου ζωής.

Μεγάλο μέλημά μας το καλύτερο αναπαυτικότερο και ανατομικότερο δυνατόν κάθισμα. Μαξιλάρια σε κάθε σχεδιασμό ελαστικού ,πούπουλου ,latex, memory foam ή σε συνδυασμό αυτών συνοδεύονται και από πενταετή εγγύηση.

Η εγγύηση καλής λειτουργίας ως έντυπο συνοδεύει κάθε προϊόν της εταιρείας.

Τέλος όλα τα σαλόνια μας κατασκευάζονται με τεχνικές προδιαγραφές αποσυρόμενων υφασμάτων ,ώστε να καθαρίζονται με μεγάλη ευκολία.